25 години искуство

 

Неврус компани

 
 
Изработка, продажба и монтажа на лим и лимени производи
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние?

 

За нас

 
 
Неврус Компани е отворен од 2015 година. Имаме работно искуство од 25 години. Се занимаваме со лим и лимени производи, покривање на куќи, настрешници, тераси, гаражи, згради и објекти.
 
Ние ви нудиме и монтажери со наш матријал, редење на хоризонтални и вертикални олуци и опшивање на оџаци.
 
 
 
 
 
 
 

Услуги кои ги нудиме

 

Наши услуги

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Продаваме лим и лимени производи

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Покриваме куќи, настрешници, тераси гаражи, згради, објекти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нудиме монтажери со наш матријал

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дел од нашите проекти

 

Галерија

 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 

Имате дополнителни прашања?

 
 
 
 
 
 
 
Телефон:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-Маил:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Адреса:
 

Живко Чинго 47-А, Охрид

 
 
 
 
 
 
 
 
 
*
 
*
 
*